Mandekogebogen

Græsk farsbrød med feta og oliven

En krydret version af det klassiske farsbrød.

En klassisk opskrift på farsbrød går man aldrig galt i byen med, men hvis aftensmaden skal piftes lidt op, så prøv en græsk version af farsbrød!

Nem og simpel variation med oliven og feta, som giver lidt mere dybde og lidt mere substans til den ellers ret bastante kødret.

Se med herunder:

ANNONCE

Græsk farsbrød

Krydret klassiker!

0 portioner 55 minutter
Forberedelse: 5 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 50 minutter
Ca. kcal pr. portion

Ingredienser

  • 500 gram hakket oksekød
  • 70 gram fetaost
  • 20 stk oliven (sorte eller grønne)
  • 1 stk løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk æg
  • ½ tsk spidskommen, stødt
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk groft salt
  • 1 tsk friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Læg farsen i en skål. Rør den sej med salten.
  3. Skær fetaen og oliven i mindre stykker. Bland sammen med revet løg og hvidløg og bland i farsen.
  4. Tilfør æg og krydderier og rør grundigt sammen. Form til et stort brød og læg det på et smurt ovnfast fad.
  5. Bag farsbrødet i ca. 45-50 minutter.
Del

Seneste nyt