Mandekogebogen

Grillet spidskål med creme fraiche og carpaccio

Simpelt og lækkert!

Grillet spidskål er en evig klassiker - det får en røget, sødmefyld dybde frem i spidskålen, som stadigvæk formår at have sin sprødhed tilbage.

Gastrofar har insendt en lækker variation af grillet spidskål, som du kan se herunder - perfekt til let forret eller en grillaften!

ANNONCE

Grillet spidskål

2 portioner 15 minutter
Forberedelse: 0 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 15 minutter
Ca. 450 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 1 stk spidskålshoved
  • 100 gram carpaccio
  • 100 gram creme fraiche 38%
  • ½ stk citron
  • 1 tsk salt
  • 1 håndfuld dild

Fremgangsmåde

  1. Spidskålen skæres i kvarte og grilles på en varm grill eller en grillpande.
  2. Når spidskålen er blevet mør på ydersiden, men stadig fast inden i, tages den af grillen/panden. Drys med salt og citron.
  3. Kom creme fraiche på den ene side, og kom det gerne ind mellem bladene. Top nu med carpaccio og dild.
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad og mandemad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt