Grillet spidskål med creme fraiche og carpaccio
Simpelt og lækkert!
Grillet spidskål er en evig klassiker - det får en røget, sødmefyld dybde frem i spidskålen, som stadigvæk formår at have sin sprødhed tilbage.
Gastrofar har insendt en lækker variation af grillet spidskål, som du kan se herunder - perfekt til let forret eller en grillaften!
Grillede spidskål med carpaccio
2 portioner
15 minutter
Forberedelse: 0 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 15 minutter
Ca. 450 kcal pr. portion
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 15 minutter
Ingredienser
- 1 stk spidskålshoved
- 100 gram carpaccio
- 100 gram creme fraiche 38%
- ½ stk citron
- 1 tsk salt
- 1 håndfuld dild
Fremgangsmåde
- Spidskålen skæres i kvarte og grilles på en varm grill eller en grillpande.
- Når spidskålen er blevet mør på ydersiden, men stadig fast inden i, tages den af grillen/panden. Drys med salt og citron.
- Kom creme fraiche på den ene side, og kom det gerne ind mellem bladene. Top nu med carpaccio og dild.