Mandekogebogen

Grillet spidskål med creme fraiche og carpaccio

Simpelt og lækkert!

Grillet spidskål er en evig klassiker - det får en røget, sødmefyld dybde frem i spidskålen, som stadigvæk formår at have sin sprødhed tilbage.

Gastrofar har insendt en lækker variation af grillet spidskål, som du kan se herunder - perfekt til let forret eller en grillaften!

ANNONCE
Udskriv opskriften

Grillede spidskål med carpaccio

2 portioner 15 minutter
Forberedelse: 0 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 15 minutter
Ca. 450 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 1 stk spidskålshoved
  • 100 gram carpaccio
  • 100 gram creme fraiche 38%
  • ½ stk citron
  • 1 tsk salt
  • 1 håndfuld dild

Fremgangsmåde

  1. Spidskålen skæres i kvarte og grilles på en varm grill eller en grillpande.
  2. Når spidskålen er blevet mør på ydersiden, men stadig fast inden i, tages den af grillen/panden. Drys med salt og citron.
  3. Kom creme fraiche på den ene side, og kom det gerne ind mellem bladene. Top nu med carpaccio og dild.
Del

Seneste nyt

Annonce