Mandekogebogen

Grillsæsonen er skudt i gang

Dette indhold er sponsoreret

Vi nærmere os varmere temperaturer, hvilket betyder, at det er tid til at hive grillen frem igen. For rigtig mange danskere er grillmad lig med sommer og familiehygge. Desuden smager kød, som har været smidt på grillen bare meget bedre. Kødet bliver bare mere saftigt og fuld af smag, når det har været på grillen. Derudover skaber en grill en helt speciel atmosfærer. 

Kun fantasien sætter grænser

Grillsæsonen er en optimal mulighed for at forkæle og imponere sin familie og venner med sine evner foran en grill. Der skal faktisk slet ikke så meget til, før kødet kan blive for sejt eller få for meget. At grille er en helt speciel kulinarisk oplevelse. 

En grill kan bruges på mange forskellige måder. Det klassiske grillmad er bøffer, pølser og spyd. Spareribs rammer man også altid plet med. Der er dog masser af andre muligheder. For eksempel grøntsager og bagekartofler får en helt udsøgt smag, når de bliver tilberedt på en grill. Desserten kan også nemt klares med en grill. Grillede bananer som serveres med vaniljeis og chokoladesovs er en nem og anderledes dessert som kun imponerer. 

Vælg den rigtige grill 

Der findes flere forskellige typer af grill og nogle modeller er selvfølgelig bedre end andre og kommer med et utal af features som gør grilloplevelsen nemmere. De klassiske typer af grill er gasgrill, kulgrill og elgrill. Hvilken type grill man skal anskaffe afhænger af ens behov. Ønsker man en grill med fuld optænding, hvor man har fuld kontrol over temperaturen, skal man anskaffe sig en gasgrill. Går man på den anden side op i, at det skal være simpelt og nemmere at rengøre, skal man anskaffe sig en kulgrill, som desuden giver bedre varme end andre typer. Bor man i lejlighed, men stadig vil have muligheden for lækker grillmad, skal man anskaffe sig en elgrill. En elgrill kræver hverken gas eller kul og skal bare sættes i en stikkontakt. Køb en grill her, hvis du ønsker en grill i tidløs design uden at gå på kompromis med pris eller kvalitet. 

Det rigtige udstyr

Anskaffer man sig en grill, skal man selvfølgelig også anskaffe sig det rigtige udstyr, som gør grillningen nemmere. Markedet for grilludstyr er et uendeligt univers, hvor man hurtigt kan fare vild. Det er vigtigt, man investerer i et grillovertræk, som beskytter grillen mod diverse vejrforhold. Et stegetermometer er også et vigtigt redskab, så kødet for den helt rigtige tilstand. Derudover er rengøringsudstyr såsom en grillbørste og grillrens uundgåeligt, hvis grillen fortsat skal fungerer optimalt. 

Grillredskaber såsom grilltænger og paletknive er også rigtige vigtige, når man står ved en grill. 
Der findes også alternativt udstyr som fx stegeplader til pizza, så man kan lave hjemmelavet pizza med det helt rigtige crunch. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE