Mandekogebogen

Gasgrill: Char-Broil Pro S3 (Test)

2021-modellen fra CharBroil.

5 ud af 6 stjerner

Sommeren er lige på trapperne og selvom det danske vejr ikke helt gider at følge trop med kalenderen, så er det så småt ved at være tid til den officielle grillsæson.

Vi har i den anledning kigget nærmere på den nyeste model fra Char-Broil for at se nærmere på, hvilke baghave-skyts de har disket op med til sæson 2021.

Vi snakker selvfølgelig en Char-Broil Pro s3.

ANNONCE
Char-Broil Pro s3 - Gasgrill: Char-Broil Pro S3 (Test) Char-Broil Pro s3

Design

Proserien byder på en række forskellige gasgrills, som er designet i rustfrit stål, der foruden at være rar for øjet i baghaven, også er nem og enkel at vedligeholde hele sæsonen.

Denne model gør som mange andre modeller i Char-Broils regi brug af støbejernsriste, som er lidt en had-kærlighed-sag for grillentusiaster alt efter, hvad dine præferencer er - jeg har prøvet både med grillriste af rustfrit stål og støbejern og konklusionen er, at støbejern er en my bedre i varmeledning og varmeeffekt, mens rustfri riste er lidt nemmere at rengøre og vedligeholde. Så det kommer an på dine præmisser - men de kan saftsuseme blive varme!

Det gode ved Char-Broils kollektion i Pro-serien, er, at de har tre forskellige modeller, så du selv kan tilpasse dit udstyr til, hvor stort et grillforbrug du har og hvor mange mennesker, du forventer at grille til i gennemsnit.

Pro s3-modellen er designet til 4-6 personer, hvor du får 3 effektive brændere og en overskuelig størrelse på gasgrillen uden for meget unødvendig lir eller vidtrækkende pladsbehov ud til siderne - den har som de fleste nyere gasgrills to sider ud til hver side, hvor den ene agerer bord til dit skærebræt, råvarer og lignende, og den anden skjuler en lille lækker Sear-Burner.

Og skulle du løbe tør for plads og opbevaring, så er selve det rustfri design på skabene også designet til at kunne udvide siden med endnu et opbevaringsrum, så du rigtig kan have dine dry-rubs og redskaber på plads.

Derudover gør Char-Broil ofte en dyd ud af at kæle for detaljerne, når vi snakker noget så kedeligt som gasflasken - og som i flere af deres nyere modeller har man også her mulighed for at skjule en lille gasflaske inde i selve grillen, så du er fri for at have den orange sag stående fremme i landskabet.

Og som en ekstra prik over i’et er der også lige installeret et voldsomt praktisk Manometer, der viser dig, hvor meget gas der er tilbage i din flaske - ret så praktisk, så du ikke lige pludselig brænder ud halvvejs på din grillaften med drengene.

ANNONCE

Funktionalitet

Og hvad angår Sear-Burner-effekten, så er det bare efterhånden en af de ting, man ser mest frem til ved en ny grill - med en effektiv støbejernsrist over Tru-infrared-varme får man en effekt på 800-900 grader på ingen tid.

Det er altså en kraftkarl der vil noget, når du lige hurtigt skal svitse en T-Bone eller brune din culottesteg af, inden den ryger over på hoved-grillen på indirekte varme.

Det er lidt drengerøvs-elementet ved grillen, som har rendyrket blæreværdi i forhold til, hvor hurtigt du lige kan lave et kontrolleret flammehav, når du smider en fedtholdig ribeye på skærsilden!

Selve hovedgrillen er drevet af tre ret så effektive brændere, hvis varme bliver fordelt igennem Char-Broils varmefordelingsplader lavet i rustfrit stål - varmeeffekten er hurtig og nøjsom og sørger for, at du har en optimal grillvarme på 10-12 minutter for fulde blus.

Varmefordelingen via deres design på pladerne kombineret med støbejernsristene gør, at selve grillarealet evner at opnå og bevare en jævn varmeevne over det hele - selvfølgelig er der af og til lidt varmere direkte under brænderne, men grillen formår at give en god fordelingseffekt på brænderne.

Char-Broil har på disse modeller også lanceret en SureFire-teknologi, som eftersigende skulle kunne eliminere tændstikken som opstarter ved de af og til drilske opstartsfunktioner på gasgrill - og nu har vi leget med grillen i godt og vel en måneds tid. Det virker stadigvæk upåklageligt.

Selve modellen har gjort brug ekstra høje dobbeltsidede låg, som gør, at du har mere albuerum og plads til at grille større og flere ting - det er en rigtig god ting i forhold til at kunne balancere mange råvarer til mange mennesker uden at få sved på panden - det er også en af de eneste deciderede kritikpunkter, som man lige kan sætte på denne model, da den forhøjede plads i ‘kabinen’ også gør, at varmen hurtigere slipper ud og det tager længere tid at udfylde rummet med ny varme igen.

ANNONCE
Char-Broil Pro s3 - Gasgrill: Char-Broil Pro S3 (Test) Char-Broil Pro s3

Overordnet set

Char-Broils nye Pro s3-model er en udmærket grill til dig, der skal begive dig ud på gasgrill-eventyret som en nybegynder - på trods af ‘professionel’ i navnet, så er den ret god til amatør-grillfolk og tryllerier i baghaven.

Den er nem, overskuelig og meget brugervenlig og sørger for at give frit spil til at eksperimentere med mange forskellige råvarer og tilberedninger.

Desuden er denne model også en del i rækken af modeller, som har en solid pris i forhold til, hvad du får for pengene og kontra prisen for nogle af de modeller, man ellers finder på markedet i samme klasse.

En effektiv, designvenlig og standhaftig kraftkarl til sommersæsonens grillmåltider.

ANNONCE
Char-Broil Pro s3 - Gasgrill: Char-Broil Pro S3 (Test) Char-Broil Pro s3
Char-Broil Pro s3 - Gasgrill: Char-Broil Pro S3 (Test) Char-Broil Pro s3
Specifikationer

Model: Char-Broil Pro s3

Pris: 4499 kroner

Fede features:

- TRU-Infrared™ grillsystem

- Højtydende Sear-burner

- MADE2MATCH-kompatibilitet

- Gasniveau-måler

- Surefire elektrisk tænding

- Indbygget flaskeåbner(selvfølgelig!)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce