Mandekogebogen

Highland Park lancerer deres nye Cask Strength no. 4

Specialwhisky med smæk på smagen!

Orkneyøernes ikoniske destilleri Highland Park er klar med endnu en særudgave i deres nye kollektion af Cask Strength-whiskyer.

Den seneste flaske er Cask Strength Releaser No. 4, som er en lille tyvstart på fejringen af destilleriets 225-års jubilæum. 

Hvis du er i tvivl om, hvad Cask Strength går ud på, så er det i al sin enkelthed en single malt i sin reneste, 'originale' form - ment på den måde, at whiskyer ofte bliver fortyndet eller kølefiltreret ned til 40-43 procent alkohol, når de tappes fra tønderne og hældes på flasker.

Her har vi fingrene i de gyldne dråber direkte fra fad!

Highland Parks ikoniske Master Whisky Maker Gordon Motion har lavet den nye flaske med en kombination af ex-bourbon- og ex-portvinsfade. Whiskyen er modnet på europæiske first-fill sherrykrydrede egetræsfade, sammen med first-fill ex-bourbonfade, amerikanske first-fill sherrykrydrede egetræsfade, first-fill Hogshead ex-portvinsfade og en lille mængde refill-fade.

Smagsprofilen er ristet kokosnød, knuste citroner, cedertræk, Turkish Delight og tørverøv. Det går videre over i pink grapefrugt, rosenvand efterfulgt af solmodne krydderier og lakrids.

Vejledende pris, 70 cl:  649 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce