Mandekogebogen

Homestyle Tokyo Teriyaki: Ny McDonald's burger på menuen designet af dansk stjernekok Henrik Jyrk

Endnu et collab med danske kokke og McD.

Mens Paul Cunningham har stået for 2 burgere det seneste års tid til McDonald's menukort, så er der kommet en ny kok i spil.

Den danske stjernekok Henrik Jyrk har designet en ny gourmetburger i Homestyle-kollektionen - Homestyle Tokyo Teriyaki.

Jyrk har arbejdet for fem forskellige Michelin-restauranter, vundet Sol over Gudhjem to gange og så har han en brændende kærlighed for det asiatiske køkken.

-Jeg var slet ikke i tvivl om, at min burger skulle have et ordentlig skud Asien. Jeg er glad for muligheden for at dele min store passion for asiatisk mad med danskerne. Jeg vil gerne give alle danskere mindst en vild smagsoplevelse om dagen, og med McDonald’s 200.000 daglige gæster, så får jeg nu mulighed for det, siger Henrik Jyrk.

Burgeren består af en briochebolle, iceberg, hvidløg og oksebøf - derudover er den krydret med en teriyakisovs, sennepsmayo og friterede løgringe. 

- Jeg har rejst meget i Asien og er gift med en malay, så jeg ved om nogen, hvad det asiatiske køkken kan. Det er måske ikke det mest udbredte i Danmark, men jeg tror på, at jo flere der prøver det, jo flere vil blive vilde med det. Min ambition har været lave en burger der skiller sig ud på markedet, og så håber jeg, at flere danskere får kendskab til, hvad eksempelvis teriyakisovsen kan. Min ambition har været at give danskerne en smagsoplevelse, som de ikke har fået før, siger Henrik Jyrk.

Burgeren er på menuen fra d. 29. juni. 

ANNONCE
Foto: McDonald's Danmark - Homestyle Tokyo Teriyaki: Ny McDonald's burger på menuen designet af dansk stjernekok Henrik Jyrk Foto: McDonald's Danmark
Del

Seneste nyt

Annonce