Mandekogebogen

Innovativt finsk bryggeri laver øl brygget på afføring fra gæs

Say what?

Der findes mange måder at brygge øl på - nogle bruger friske bær til en sommerlig frisk finnish, mens de gode folk hos Herslev Bryggeri eksempelvis bruger vildtgæret hø.

Men det finske bryggeri Ant Brew har alligevel taget nogle vilde idéer i brug, 

De går meget op i bæredygtighed og at undgå madspild - så alt bliver brugt. 

Og det ses tydeligt i en ny kollektion, som går under navnet The Wasted Potential. 

Det er øl, som bliver brugt med madspildsprodukter fra lokalsamfundet i den finske by Lahti - vi snakker et miks af skaller fra appelsin-juice-presning på caféen, daggammelt brød, frugter, vilde urter - og gåse-afføring!

Jep, den er god nok.

Afføring fra gæs bliver brugt på en sikker måde, hvor den bruges til at ryge den malt, der går i deres stout. 

Gæssenes afføring er et problem i offentlige parker - så hvorfor ikke brygge øl på dem?

Smart initativ, der giver en ny kollektion af stouts, hvedeøl og saisons. 

ANNONCE
@Ant Brew - Innovativt finsk bryggeri laver øl brygget på afføring fra gæs @Ant Brew
Del

Seneste nyt