Mandekogebogen

Italienske Enervit har lanceret nye proteinbarer i Danmark

Skræddersyet til unikke kostplaner og træningsprogrammer.

Enervit rimer på gode træningstilskud og ernæring, når du dyrker forskellige sportsdiscipliner - og det italienske firma har for nyligt lanceret 5 nye varianter på de danske marked:

Enervit Milk Choco Coco med 27% protein og 168 kalorier

Enervit Dark Choco med 50% protein og 153 kalorier

Enervit Crunchy Hazelnut med 36% protein og 218 kalorier

Enervit The Protein Deal Caramel Fun med 20 gram protein

211 kalorier Enervit The Protein Deal Crunchy Double Choco med 20 gram protein og 211 kalorier

Gennemgående for langt de fleste af deres produkter er, at de er lave på kaloriefronten, mere eller mindre sukkerfri og spækket med protein - og så har de en vigtig detalje in mente. 

Smagen! Det er lidt forkert at sige, men det smager rent faktisk lidt som chokoladebarer - og så er det altså en heftig belønning at få efter en hård session!

Du kan læse lidt mere om, hvad Enervit ellers tilbyder herunder:

Enervit Protein:

Dette produkt indeholder højkvalitetsproteiner, der er afgørende for muskelopbygning og reparation efter træning. Proteinet bidrager til at genopbygge musklerne og fremmer hurtigere restitution. Det er også nyttigt som et supplement til at opfylde det daglige proteinbehov for atleter, der ønsker at bevare og øge deres muskelmasse.

Enervit G Sport:

Dette er en sportsdrik, der indeholder en afbalanceret blanding af kulhydrater og elektrolytter. Den er specielt udviklet til at opretholde væske- og mineralbalancen under intens træning. G Sport bidrager til at forhindre dehydrering og opretholde den nødvendige energi under træning. Det er også nyttigt under længerevarende aktiviteter som maratonløb eller cykelløb.

Enervit Recovery Drink:

Denne genoprettelsesdrik er beregnet til at blive indtaget umiddelbart efter træning. Den indeholder en optimal kombination af kulhydrater og proteiner, som bidrager til hurtig muskelgenopretning og genopfyldning af glycogenniveauet i musklerne. Drikken hjælper med at reducere muskelømhed og forbedre restitutionstiden mellem træningssessioner.

Enervit Pre Sport:

Dette produkt er en forberedende drik, der kan indtages inden træning. Den indeholder en blanding af kulhydrater og koffein, der bidrager til at øge energiniveauet, forbedre koncentrationen og udskyde træthed under fysisk aktivitet. Pre Sport kan være nyttig, når der er behov for en ekstra boost af energi og fokus før en intens træning eller konkurrence.

Enervit Multivitamin Sport:

Dette er en speciel multivitaminformel, der er udviklet til at opfylde de ekstra næringsbehov hos aktive personer og atleter. Den indeholder et bredt udvalg af vitaminer og mineraler, der er vigtige for at opretholde et sundt immunsystem, optimere energiomsætningen og understøtte den generelle sundhed under træning.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce