Mandekogebogen

Jordbrug, iværksætteri og det gode liv: Ny podcast dykker ned i moderne landbrugsudvikling

Gamle værdier i nye omgivelser!

Landbrug og dyrkning af jorden og grøntsager er ikke længere bare sort på hvidt. Og det er både godt for bønderne, forbrugerne, naturen og omgivelserne omkring dyrkningen.

En ny podcast, der kigger nærmere på det generationsskifte, vi oplever lige nu i landbruget, er i spil på Madland

Det første afsnit blev optaget live under Food Festival i Århus i en dialog mellem Madland-stifter Marie Jeng og jordbrugsiværksætter Tine Svensson. 

Tine Svensson har overtaget teten på Reballegaard i Søvind nær Horsens, hvor hun sammen med sin mand og to børn skal forvandle de gamle 'lokaler' til et økologisk og regenerativt jordbrug. 

Og det skal ikke bare være en forretning - men nærmere et læringsmekka, der indbyder til læring omkring naturen, økosystemet og det bæredygtige liv for både skolebørn, firmaudflugter og alle, der gerne vil lære noget om jordkultur. 

De har 30 hektarer at boltre sig på, og det bliver spændende at følge med i, hvad det bliver til.

“Det skal gerne kunne danne ramme for mere liv på landet og flere fællesskaber. Tilbage i tiden har gårdene jo været sådan nogle katalysatorer i et lokalsamfund, og det synes jeg der ville være noget smukt i, hvis man kunne genskabe i en ny form, så man faktisk får lyst til at komme ud og opleve, hvor dejligt der også er, derude hvor der ikke længere er gadelygter,” fortæller Tine i den nye episode.

Du kan høre mere til podcasten lige her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce