Mandekogebogen

Jul på Birthesminde: den ikoniske gourmet-gård inviterer ind til årets julehygge

Få julevarerne med hjem og hyg med familien i gårdbutikken!

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Birthesminde, så er tiden kommet. Foruden de lækreste produkter fra deres gård, er de førende indenfor tankegangen; "At skabe en bæredygtig produktion med dyreetik i førersædet".

I et slaraffenland af Mangalitza-uldgris, økoænder og charcuterie har de den lækreste gårdbutik, som ikke blot åbner dørene for velsmag af fineste skuffe, men også en god smag i munden i mere end en forstand.

Og igen i år har de åbnet dørene for deres hyggelige gård til julehygge i december.

Fra d. 14. december vil der fra 10-16 være åbent alle hverdage og lørdag på Birthesminde til familiehygge og gårdbesøg - allerede nu har de åbent i samme tidsrum fra onsdag til lørdag i december. 

Gårdbutikken har en udendørscafé, hvor du kan få kaffe, flæskestegssandwich og julebag, mens du ser grisene, som går ude i naturen året rundt. 

Du kan være strategisk og kombinere besøget med at forudbestille dine julevarer - alt fra gris til flæskesteg og charcuterie til økologiske landænder og lammekød. 

Til at skylle charcuteriet ned med, har de teamet op med en af deres familiære naboer, Herslev Bryghus, som virkelig leverer nogle af markedets mest interessante natur-øl - blandt andet en brygget på spontangæret hø!

Ses vi?
 

ANNONCE
Birthesmindes julehygge

Åbningstider frem til den 14. december: onsdag – lørdag 12.00 - 16.00

Åbningstider  14 december - 23 december: alle dage 10.00 - 16.00 

Del

Seneste nyt

Annonce