Mandekogebogen

Knockbox

Hjemmebarista udstyr

En knockbox er et redskab, der bruges i forbindelse med kaffebrygning til at tømme brugte kaffepucks fra en espressomaskine. Når en espresso er brygget, efterlader det en fast kage af kaffe, der kaldes en puck, som skal fjernes fra portafilteret.

En knockbox er designet til at rumme disse brugte pucks og gøre det nemt at tømme dem ud uden at få kaffe overalt. En typisk knockbox er en aflang beholder lavet af plast eller metal med en blød, gummiagtig bund, der er designet til at absorbere stødet fra at slå portafilteret ned for at slippe af med kaffen.

Når en espresso er brygget, placeres portafilteret med pucken i knockboxen, og derefter slås portafilteret ned i bunden af knockboxen gentagne gange, indtil pucken falder ud. Dette er en nem og hygiejnisk måde at fjerne brugte kaffepucks og sikrer, at der ikke er kaffe på køkkenbordet eller gulvet.

Knockboxes fås i forskellige størrelser og materialer og kan også have forskellige funktioner som integrerede skuffer til at fange pucken eller en indbygget børste til rengøring af portafilteret.

En knockbox er et nyttigt redskab for enhver, der brygger espresso på regelmæssig basis. Det gør det nemt og hygiejnisk at fjerne brugte kaffepucks og sikrer, at køkkenet forbliver rent og ryddeligt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce