Mandekogebogen

Knoppers Cheesecake

Nutella og Knoppers samlet i én kage!

Kiksesnacken har fået en upgrade!

Når klokken er 10 i danmark, er det tid til Knoppers! 

Sådan blev den velkendte kiksekage-snack introduceret tilbage i 80'erne.

Så er det vist også på tide at opgradere lidt! Vi har kigget langt og længe på den lille, fine kiks, og nu er vi kommet frem til en ret så genial udvikling.

Når man lader geniale elementer såsom Knoppers, Nutella og konceptet cheesecake møde hinanden, så sker der ganske enkelt magi.

Har du mod på at prøve kræfter med denne episke fusion? Så se opskriften herunder.

ANNONCE

Knoppers Cheesecake

Syndigt som bare fanden!

10 portioner 20 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ca. 500 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 6 stk knoppers
  • 130 gram smør
  • 400 gram flødeost
  • 500 ml piskefløde
  • 1 stk lime, økologisk
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 50 gram flormelis
  • 2 spsk. nutella

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Knus Knoppers groft med en kagerulle og put det i en skål.
  2. Smelt smørret og bland i Knoppers-skålen. Rør grundigt og fordel massen på et tærtefad. Bag bunden i ovnen ved 8-10 minutter og lad den køle af i vindueskarmen, mens du forbereder de andre ingredienser.
  3. Pisk 250 ml piskefløde luftigt og lad skålen stå.
  4. I en anden skål puttes flødeost, flormelis og vaniljesukker. Riv skallen af limen ned i skålen og pres derefter saften ud. Pisk det hele grundigt, og vend derefter fløden sammen med.
  5. Når bunden er kølet helt af fordeles massen i tærtefadet og smøres jævnt ud.
  6. Lad den stå og sætte sig i køleskabet i nogle timer.
  7. Inden servering piskes 250 ml flødeskum med 1-2 spsk. Nutella, indtil den har en cremet konsistens. Put fløden i en sprøjtepose og fordel flødeskummen på tærten. Riv eventuelt lidt Knoppers som ekstra pynt!
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt