Kokos-ris
Anderledes tekstur og smag til dine ris!
Der findes mange opskrifter og måder at lave mad med ris på - hvis du har mod på en af de mere anderledes udgaver af slagsen, så skal du prøve kokosris!
Det er en tilbehørsret a la risotto møder ris a la mande - cremet, sød, lækker og velsmagende!
Og det kræver kun 4 ingredienser - perfekt til stærk mad, asiatisk mad og frisk frugt.
Fang opskriften herunder:
Kokosris
Cremet ristilbehør!
2 portioner
0 minutter
Forberedelse: 0 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ca. 950 kcal pr. portion
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ingredienser
- 400 ml kokosmælk
- 400 ml vand
- 3 dl ris
- 1 stk lime, økologisk
Fremgangsmåde
- Hæld kokoksmælken i en tykbundet gryde. Brug den tomme dåse til at måle en dåse vand af og tilsæt.
- Hæld ligeledes risen op til dåsens kant og hæld i væsken. Blandt det hele sammen og lad det simre forsigtigt, indtil væsken er absorberet i risene.
- Smag til med limesaft inden servering. Risene bliver ikke helt fri for væske, da denne tilbehørsret er lidt a la risotto møder ris a la mande.