Mandekogebogen

Kokos-ris

Anderledes tekstur og smag til dine ris!

Der findes mange opskrifter og måder at lave mad med ris på - hvis du har mod på en af de mere anderledes udgaver af slagsen, så skal du prøve kokosris!

Det er en tilbehørsret a la risotto møder ris a la mande - cremet, sød, lækker og velsmagende!

Og det kræver kun 4 ingredienser - perfekt til stærk mad, asiatisk mad og frisk frugt. 

Fang opskriften herunder:

ANNONCE

Kokosris

Cremet ristilbehør!

2 portioner 0 minutter
Forberedelse: 0 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ca. 950 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 400 ml kokosmælk
  • 400 ml vand
  • 3 dl ris
  • 1 stk lime, økologisk

Fremgangsmåde

  1. Hæld kokoksmælken i en tykbundet gryde. Brug den tomme dåse til at måle en dåse vand af og tilsæt.
  2. Hæld ligeledes risen op til dåsens kant og hæld i væsken. Blandt det hele sammen og lad det simre forsigtigt, indtil væsken er absorberet i risene.
  3. Smag til med limesaft inden servering. Risene bliver ikke helt fri for væske, da denne tilbehørsret er lidt a la risotto møder ris a la mande.
Del

Seneste nyt