Mandekogebogen

Lavazzas 'Tales of Italy' er en smagsrejse gennem Italiens kaffekultur

Ny trio til morgenkaffen!

Man går aldrig galt i byen på kaffefronten, hvis etiketten på kaffeposen skriver Lavazza.

Og nu er de lige kommet på markedet med en ny lancering, som går under navnet 'Tales of Italy' - en smagfuld serie af kaffeblandinger, der fejrer Italiens enorme kaffearv.

Med over 125 års erfaring er disse blend skabt med omhu og præcision, inspireret af Italiens mangeartede kaffeoplevelser og traditioner.

Milano, symbolet på elegance og mode, inspirerer 'Tales of Milano' med en let ristning, hvor 100% Arabica-bønner fra Centralamerika harmonisk forenes og afslører delikate noter af frugt og honning. Denne blend, velegnet til langsom brygning, indkapsler Italiens stil og finesse med en intensitetsvurdering på 7 ud af 10.

'Romas' blend, kendt som 'Tales of Roma', inviterer kaffekendere til at opleve Italiens pulserende hovedstad gennem smagsnoter af hasselnød og mørk chokolade. Den mellemristede blanding, lavet af håndplukkede Arabica- og Robusta-bønner fra forskellige dele af verden, er ideel til en stempelkande, og dens intensitet vurderes til 8 ud af 10.

Endelig tager 'Tales of Napoli' os med til den syditalienske kaffepassion med sin langristede blanding, der byder på en intens smagsoplevelse med noter af kakao og karamel. Sammensat af nøje udvalgte Arabica-bønner fra flere kontinenter, fremhæver denne kaffe Napolis skønhed og temperament med en bemærkelsesværdig intensitet på 9 ud af 10, perfekt til en mokkakande.

Lavazzas 'Tales of Italy' er tilgængelige som hele bønner i 250 gram pakker og kan købes både i supermarkeder og online via shop.lavazza.dk fra uge 6 til en vejledende pris på 59,95 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce