Mandekogebogen

Mad-reportage: Grøn Koncert 2022

Gastronomi på Grøn!

Festivalverdenen er så småt ved at være på benene igen efter en ret uheldig pauseperiode på grund af Corona - og en af de gengangere, vi tidligere har nydt godt af er Grøn Koncert.

Et stort ensemble af dygtige kunstnere, der over en ugerække rejser til forskellige danske byer og sætter en dags-fest op. Og foruden et bragende skarpt musikprogram, så har vi naturligvis også kigget nærmere på, hvad der var af gastronomiske oplevelser på madscenen.

Og der var noget for enhver smag. I år havde festivalen langt flere madboder og meget mere variation, som gjorde, at det nærmest var svært at beslutte sig - madprogrammet bar præg af streetfood-mentalitet, som egner sig særdeles godt til festivaler og dig, der gerne vil prøve lidt af det hele.

Her er 5 solide madoplevelser fra Grøn 22:

Køkkenpiraterne

Hvem skulle have troet, at en Caesarsalat ville være det måltid, der nærmest passede bedst til kolde fadøl og småregn? Sprød kylling, frisk salat, dressing, grønt og masser af ost. Et godt ‘gå-venligt’ måltid, hvor man både kan balancere med måltidet ædru såvel som humle-fuld.

Tasty Thai by Bird Bird

Asiatisk mad rammer altid plet, når man er småberuset eller på festival - og så havde man lidt spicy at varme sig på, når det blev lidt for koldt at løbe rundt i den silende regn. Smagfuld rød karry med masser af topping og dybde!

TacoPop

To hurtige, snaskede tacos med mexicanske krydderier og masser af saft og kraft? Det fungerer bare. Generelt er meget mexicansk mad velegnet til sommer og kolde øl, så en tur forbi madboden med en grydefuld simrende, mørt kylling i sauce, syltede rødløg og grønt - det spiller.

The Real Greek

En Gyros fyldt med kebab og pommes frites? Det er jo drømmen for alle, der skal have et måltid med hjem fra byen eller dagen derpå. Gode, bløde fladbrød, velkrydret kød og masser af lækkert fyld - og så er man fri for at balancere fritterne ved siden af!

The Fish Project

Fingervenlig snackmad med fish-n-chips - en lille fin anretning med knasende sprød og frisk fisk sammen med fritter og dip. Og er man ikke så meget til fisk, så har de også smidt et par hjemmelavede kyllingenuggets i frituren!

ANNONCE
Mad-reportage: Grøn Koncert 2022
Del

Seneste nyt

ANNONCE