Mandekogebogen

Madfestival på Bornholm melder klar til mad i særklasse i uge 30

Udsat på grund af Corona, men ej aflyst!

De fleste større begivenheder i 2020 er blevet enten aflyst eller skubbet til 2021, men heldigvis har Bornholms madfestival stadigvæk planer om at fuldføre deres årlige Kulinarisk Ø.

Madfestivalen er nemlig blot rykket en måned, og løber af stablen i uge 30. Kulinarisk Ø - Bornholms Madfestival inviterer til unikke bornholmske madoplevelser 21. - 24. juli. Midt i det bornholmske sommerland, og fordelt over hele øen, vil en perlerække af fødevareevents byde de mange glade sommergæster indenfor. 

Smag eksempelvis øl fra Small Batch bl.a. Espresso Cream Stout med nicaraguansk kaffe fra mini-risteriet Suenos i Østerlars. Besøg Svaneke Bryghus og smag deres nyheder, 100 % økologisk selvfølgelig. Og glem ikke Penyllan i Tejn, som har vilde øl på træfade, foruden IPA, porter og pilsner. Er du til fermenterede drikke uden alkohol, kan du smage kombucha på havtorneplantagen, og vandkefirperler på gedemejeriet.

Jeg drager afsted for at dække madfestivalen senere i juli og du kan løbende læse med her på Mandekogebogen i forhold til nyheder, madhistorier og restaurantbesøg.

Stay tuned og læs meget mere om, hvad du kan opleve til årets madfestival på Bornholm lige her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt