Mandekogebogen

Madlavning på et nyt niveau med Ztove

Er du træt af at brænde maden på panden eller have svært ved at opnå den perfekte temperatur til dine retter? Så er Ztove's innovative teknologi løsningen for dig. Den danske food-tech startup Ztove har opfundet et nyt induktion system, som lader dig styre temperaturen på dine pander og gryder med millimeterpræcision. Lyder det som noget for dig? Så læs med her. Beslutter du dig for at skaffe dig sådan et system, så er det værd at vide, at man får gratis montering og installation, så man hurtigt kan komme i gang med at blive endnu skarpere i køkkenet.

Oplev fremtidens køkken med Ztove's innovative teknologi

Ztove's innovative teknologi er baseret på en unik kombination af sensorer og algoritmer, der sikrer, at du altid opnår de ønskede resultater i køkkenet. Uanset om du skal stege, koge eller bage, kan du stole på Ztove's teknologi til at levere perfekte resultater hver gang.

En af de største fordele ved Ztove's innovative teknologi er, at den giver dig mulighed for at tilberede maden, præcis som du ønsker det. Du kan indstille temperaturen nøjagtigt og justere den efter behov. Dette betyder, at du kan opnå den perfekte stegning af kød, den perfekte konsistens i dine saucer og den perfekte bagning af dine kager.

Den nye måde med induktion

Systemet består af gryder og pander med indbyggede temperaturfølere, som kommunikerer direkte med en speciel kogeplade. Du kan så vælge at benytte det nye system med en app på din mobil, hvor du kan sætte en præcis temperatur. For at få det fulde udbytte, findes der Ztove induktionskomfur, gryder og pander, og endda en app.

Hvis du for eksempel er på jagt efter en ny kogeplade til at erstatte dit gamle induktionskomfur, kan du dog sagtens beholde dit nuværende induktion kogegrej på det nye Ztove komfur. Her er der jo så ikke temperaturfølere i kogegrejet, men med et termometer kan du alligevel styre temperaturen på dine normale gryder og pander.

En bred palette af muligheder i madlavningen med Ztove

Den præcise temperaturstyring er ikke bare optimal til at skabe perfekte resultater ud af dine anstrengelser i køkkenet. Ztove er faktisk et ekstremt alsidigt madlavningsværktøj, der erstatter en stor del af dine køkkenredskaber, som er designet til kun at tage hånd om én specifik opgave. Du kan eksempelvis finde lækre sous vide opskrifter i appen, som guider dig let og elegant gennem det hele.

Så opgrader dit køkken med Ztove's innovative teknologi og oplev fremtidens madlavning! Du vil blive imponeret over, hvor nemt det er at opnå perfekte resultater hver gang. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce