Mandekogebogen

Marcipansnegle

Svampede og lækre!

Kanelsnegle er en sikker vinder, men så forestil dig lige en opskrift på marcipan-snegle?

Jep. Det er lige så godt, som du tror.

Du får den lækre, brøde smag fra kanelsneglene 'krydret' med en røvfuld marcipanremonce. What's not to like?

Tjek opskriften ud herunder:

ANNONCE

Marcipansnegle

Bløde og lækre!

40 portioner 50 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 30 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ca. 250 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 50 gram gær
  • 4 dl mælk
  • 150 gram smør
  • 700 gram hvedemel
  • 4 spsk. sukker
  • 1 stk æg
  • 400 gram marcipan
  • 1 spsk. kanel
  • ½ spsk. vaniljesukker

Fremgangsmåde

  1. Smuldr gæret ned i mælken og tilsæt smeltet smør.
  2. Bland mel og 2 spsk. sukker og hæld det ned i væsken. Dejen skal blive smidig og efterfølgende hæve på bordet med et viskestykke over sig i 30 minutter.
  3. Bland i mellemtiden marcipan, 1 æg, kanel, vaniljesukker og 1 spsk. sukker sammen.
  4. Rul dejen ud til to firkanter og smør dem med marcipan-remoncen.
  5. Rul firkanterne sammen til pølser og skær små, tynde skiver. Bag dem i en forvarmet ovn på 200 grader i 16-18 minutter.
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt