Marcipansnegle
Svampede og lækre!
Kanelsnegle er en sikker vinder, men så forestil dig lige en opskrift på marcipan-snegle?
Jep. Det er lige så godt, som du tror.
Du får den lækre, brøde smag fra kanelsneglene 'krydret' med en røvfuld marcipanremonce. What's not to like?
Tjek opskriften ud herunder:
Marcipansnegle
Bløde og lækre!
40 portioner
50 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 30 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ca. 250 kcal pr. portion
Ventetid: 30 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ingredienser
- 50 gram gær
- 4 dl mælk
- 150 gram smør
- 700 gram hvedemel
- 4 spsk. sukker
- 1 stk æg
- 400 gram marcipan
- 1 spsk. kanel
- ½ spsk. vaniljesukker
Fremgangsmåde
- Smuldr gæret ned i mælken og tilsæt smeltet smør.
- Bland mel og 2 spsk. sukker og hæld det ned i væsken. Dejen skal blive smidig og efterfølgende hæve på bordet med et viskestykke over sig i 30 minutter.
- Bland i mellemtiden marcipan, 1 æg, kanel, vaniljesukker og 1 spsk. sukker sammen.
- Rul dejen ud til to firkanter og smør dem med marcipan-remoncen.
- Rul firkanterne sammen til pølser og skær små, tynde skiver. Bag dem i en forvarmet ovn på 200 grader i 16-18 minutter.