Match made in heaven: Hansens chokoladeis udskifter al deres mørke chokolade med Friis-Holm Chokolade
Chokolade og is i symfoni!
Hansens Is har længe været kendt for en række mindeværdige smagsoplevelser på is- og ispindsfronten - og nu bliver tingene endnu bedre.
De har netop indgået en aftale med prisvindende Friis-Holm Chokolade om, at al mørk chokolade i is-sortimentet er skiftet ud med Mikkel Friis-Holms talentfulde kreationer.
Og skulle du mod al forventning ikke kende til chokoladen - så snakker vi en chokolade-magiker, som har vundet guld i VM i Chokolade til Chocolate Awards World Final.
- 10 gange i træk!
Samarbejdet kommer sig af en række tidligere collabs, hvor sortimentet nu får permanent plads i ingredienserne.
“Vi bliver gang på gang imponeret over de resultater, som Mikkel Friis-Holm præsterer, og vi er meget beærede over, at vi har mulighed for at bruge verdens bedste chokolade i vores is. Vi har arbejdet tæt sammen med Mikkel i mange år og har mange fælles værdier og en ens tilgang til råvarer. Derfor er det kun naturligt, at vi nu har udskiftet al vores mørke chokolade til Friis-Holm Chokolade, så vi kan levere en førsteklasses isoplevelse til alle,” siger Anders Eibye Hansen, kommunikationschef i Hansens Is.
Hvis det ikke er en undskyldning for at nappe en ispind med hjem fra arbejde - så ved vi ikke!