Mandekogebogen

Minestronesuppe

Suppeklassiker!

Når man skal gå helt tilbage til de klassiske, udødelige suppe-udgaver - så er det ofte minestronesuppe eller hønsekødssuppe, som står øverst på listen over klassikere.

Herunder får du den klassiske opskrift på en god, solid minestrone, som man kan varme sig på i mørke vintertimer:

ANNONCE

Minestronesuppe

Suppeklassiker!

4 portioner 40 minutter
Forberedelse: 20 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Ca. 1600 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 125 gram røget skinke
  • 2 stk gulerod
  • 200 gram ærter
  • 3 stk bladselleri
  • 1 stk porrer
  • 4 stk kartofler
  • 1 stk løg
  • 1,2 l bouillon
  • 2 spsk. koncentreret tomat
  • 2 fed hvidløg
  • 2 dl suppehorn
  • 1 stk hakkede tomater, dåse
  • 2 tsk salt

Fremgangsmåde

  1. Skær skinken i små tern.
  2. Skær porrer, bladselleri og gulerødder i skiver og snit hvidløg og løg fint.
  3. Svits kødet i en varme gryde i nogle minutter og svits herefter alle grøntsagerne.
  4. Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater, bouillon og salt.
  5. Lad suppen koge op og skru så ned på lavt blus - lad suppen simre i ca. 20-25 minutter og smag til undervejs.
  6. Tilsæt nu pastaen og lad den koge mør. Servér!
Del

Seneste nyt