Minestronesuppe
Suppeklassiker!
Når man skal gå helt tilbage til de klassiske, udødelige suppe-udgaver - så er det ofte minestronesuppe eller hønsekødssuppe, som står øverst på listen over klassikere.
Herunder får du den klassiske opskrift på en god, solid minestrone, som man kan varme sig på i mørke vintertimer:
Minestronesuppe
Suppeklassiker!
4 portioner
40 minutter
Forberedelse: 20 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Ca. 1600 kcal pr. portion
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Ingredienser
- 125 gram røget skinke
- 2 stk gulerod
- 200 gram ærter
- 3 stk bladselleri
- 1 stk porrer
- 4 stk kartofler
- 1 stk løg
- 1,2 l bouillon
- 2 spsk. koncentreret tomat
- 2 fed hvidløg
- 2 dl suppehorn
- 1 stk hakkede tomater, dåse
- 2 tsk salt
Fremgangsmåde
- Skær skinken i små tern.
- Skær porrer, bladselleri og gulerødder i skiver og snit hvidløg og løg fint.
- Svits kødet i en varme gryde i nogle minutter og svits herefter alle grøntsagerne.
- Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater, bouillon og salt.
- Lad suppen koge op og skru så ned på lavt blus - lad suppen simre i ca. 20-25 minutter og smag til undervejs.
- Tilsæt nu pastaen og lad den koge mør. Servér!