Mandekogebogen

Motatos x Nick's: Ny bæredygtig proteinbar er lavet på overskydende ingredienser

Biprodukter er forvandlet til et nyt, unikt produkt.

Undgå madspild-brandet Motatos har i samarbejde med Nick's (som laver lækre proteinbar-varianter) nu lanceret et nyt produkt i deres kollektion af upcycled lækkerier.

Nu kan du få en proteinbar lavet af overskydende ingredienser - selve barren består af 40 procent biprodukter fra produktionen af Nick's faste sortiment. 

Det bliver til en proteinbar med karamel, peanuts, præbiotiske fibre og uden sukker, palmeolie og gluten - produktet er det første spadestik i deres samarbejde om at undgå madspild. 

“Proteinbaren er en hybrid mellem vores to bedst sælgende barer; peanut og karamel. Ved at udnytte alle de rester, der normalt ville være blevet smidt ud, var vi i stand til at skabe en ny lækker peanut- og karamelbar. Den smager altså ikke kun godt, men er også god for vores planet. Hele processen har virkelig fået os til at gentænke vores produktionsproces, og vi håber, at den vil inspirere andre virksomheder til at gøre det samme,” siger Hanna Granebring, innovationsdirektør hos Nick's.

Proteinbaren kan blandt andet købes hos Motatos fra d. 12. januar. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE