Mandekogebogen

Nespresso lancerer limiteret kapsel-variant i samarbejde med modeikon Chiara Ferragni

Prøv den nye Milano Intenso.

Nespresso har i et nyt samarbejde med det italienske modeikon Chiara Ferragni lanceret en limiteret kollektion med fokus på kærligheden til kaffekulturen. 

Foruden en firedelt kortfilmsserie, hvor Ferragni drager på et kaffeventyr, har hun også medvirket til at designe accessories, kaffemaskiner og en ny kapsel-variant.

Alle sammen er en hyldest til hendes yndlingsby, Milano. 

Du kan se hendes kaffeeventyr lige her.

"Min kærlighed til kaffe og Italien kender ingen grænser, så jeg greb chancen for at samarbejde igen med den kære Nespresso-familie om at udvikle denne limited edition-kollektion. Det nye sortiment er inspireret af kreativiteten og kulturrigdommen i Rom og Milano, og jeg er så begejstret for at bringe så fantastisk velsmagende kaffe til live med smukt tilbehør og maskine, som kaffeelskere kan have glæde af, hvor end de er.", fortæller Chiara Ferragni.

Den nye kaffekapsel er en limiteret sag, som er blevet en del af Nespressos famøse Ispirazione Italiana 2023 - den går under navnet Milano Intenso.

Smagen balancerer mellem syltede frugter, krydderier, mørk chokolade og kakao. Nespresso anbefaler, at man drikker kapslen som en cappucino, som giver noter af peber, bær og funky frugter. 

De nye kapsler kan fås på Nespressos hjemmeside og i deres butikker. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE