Mandekogebogen

NOMA teamer op med Stauning Whisky på ny whisky-eddike

Unik kollaboration på ny smagsgiver til hverdagen.

NOMA Projects har teamet op med vestjyske Stauning Whisky på et nyt, spændende projekt til hjemmekøkkenet og amatørkokken.

Projekt 005: Whisky Vinegar.

Det er en ny eddike, der er lavet med Barred-Aged Rye blandet med æblecidereddike og birkesirup - skabt gennem en forsigtig vakuumdestillation. 

Den kan bruges til mange formål, men i sær salater, vintergrønt, morgenjuice og på toppen af dine fish-chips eller vinegar fries. 

“Vi er glade for at kunne være en del af et produkt i Noma Projects. Eksperimenter er noget, der ligger os meget nært, og vi har selv gang i omkring 300 forskellige tests og eksperimenter med whisky. Noma Projects og Stauning deler den samme nysgerrighed, og det er inspirerende at se, hvordan de udnytter råvarer og forskellige teknikker til at nå frem til den store smagsoplevelse,” siger Alex Højrup Munch, medstifter i Stauning Whisky.

Prisen pr. flaske er 280 kroner og kan købes på længe lager haves på Noma Projects

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce