Mandekogebogen

Nu kan du få en bøfsandwich i alle landets Burger King-restauranter

Du må gerne selv medbringe brun sovs!

Den enestående og elskede remoulade har endelig gjort sin entre hos Burger King og er klar til at forvandle din burgeroplevelse til et kongeligt festmåltid.

Og vent til du hører det bedste af det hele - du kan endda medbringe din egen brune sovs!

Bøfsandwichen, der har en kongestatus i mange danske hjerte, er nu også en af de fremtrædende retter hos Burger King.

Det betyder, at remouladen nu er en fast bestanddel af de kongelige ingredienser hos Burger King, når den klassiske Bøfsandwich lander på menukortet i hele landet.

Efter en vellykket afprøvning på fem udvalgte restauranter, hvor Bøfsandwichen blev modtaget med åbne arme, får den nu sin permanente plads blandt Burger Kings stjerner som Whopperen, Crispy Chicken og Big King på menuen i hele Danmark.

Carsten Lambrecht, landechef for Burger King Danmark, udtaler begejstret:

"Vores gæster har talt. Bøfsandwichen med remoulade er en dansk klassiker og en vinder. Den er et historisk møde mellem den amerikanske fastfood og en dansk favorit, som virkelig har været efterspurgt."

Burger Kings Bøfsandwich er den autentiske, håndholdte variant, som vi kender og elsker fra de velkendte danske pølsevogne. Den består af en lækker burgerbolle med syltet agurk, både rå og ristede løg, sennep, ketchup og selvfølgelig remoulade til at fuldende den saftige bøf fra Burger King.

Alt dette til en fantastisk pris på kun 20 danske kroner.

Hvis du tilfældigvis savner en bøfsandwich druknet i den dejlige brune sovs, så frygt ej! Du er mere end velkommen til at medbringe din mors elskede brune sovs til Burger King.

Der er masser af bestik og utallige servietter til rådighed, hvis du skulle få brug for det!

Fra og med torsdag den 15. juni kan du bestille Bøfsandwichen på samtlige 58 Burger King-restauranter over hele Danmark.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce