Mandekogebogen

Nu kan du komme på snapse-crawl med En Verden af Akvavit

En dag i snapsens tegn!

Pubcrawls har i mange år været en god måde at enten opleve byens natteliv over en længere tidsperiode end bare en simpel bytur, men det er nok de færreste, som løber op og bestiller en snaps som det første.

Men det vil et nyt event nu gøre op med og igen bringe kærligheden tilbage til snaps og akvavit.

Eventet går under navnet 'En verden af Akvavit' kg er en byvandring, der finder sted i København på flere datoer - her vil man bevæge sig igennem forskellige historiske aspekter af Danmark, Sverige og Norge med afsæt i tre forskellige snapse: Aalborg Akvavit, O.P. Anderson og Linie Akvavit.

Her kommer du med på en rundtur i både akvavittens univers, men også madens verden med akvavit i førersædet - hvad enten vi snakker snapse-pairings eller cocktails med akvavit.

Eventet er en tretrinsraket, hvor man først mødes på Skagen Fiskerestaurant Illum Rooftop i selskab med Linie Akvavit, som vil fortælle sømandshistorier og servere en norsk specialitet.

Næste punkt på dagsordenen er hos Shønnemann, som sørger for traditionel smørrebrød og snaps - helt efter bogen med smagen i højsædet. Og i de hyggelige rammer vil man få en lille koncert med snapseviser

Sidste punkt lander hos Gejser Cocktail Bar, hvor man finder ud af, hvor meget velsmag man rent faktisk kan få ud af en akvavit i en cocktail. Hvis det lyder som noget for dig, så kommer der to events i 2024, som du allerede nu kan købe billet til - både til d. 23. maj og d. 19. september. 

Skål!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce