Mandekogebogen

Ny juleklassiker har set dagens lys hos Lakrids by Bülow

Frozen Crispy Mint.

Man kigger altid over skulderen hos Lakrids by Bülow, når der skal lanceres julekollektion - foruden deres ikoniske julekalender, som altid er et hit hos folk, der nyder kombinationen af chokolade og smagfuld lakrids så kommer der også tit limiterede lanceringer op til jul.

Og i år er det ingen undtagelse. 

Vi lever i en tid, hvor hvid jul er lige så usandsynligt som at vinde i Lotto efterhånden - så det vil det nye produkt gøre op med.

Den går under navnet Frozen - Crispy Mint og har med sit snehvide udseende gjort, at man får en slags hvid jul alligevel!

”Smage er minder, og hos LAKRIDS BY BÜLOW har vi med FROZEN indfanget julens minder i én enkelt lakrids, der nu bliver en del af årets vinterkollektion,” siger Francisca Listov-Saabye, der er Head of Product Development hos LAKRIDS BY BÜLOW, og fortsætter:

”FROZEN er en populær smagskombination af mint og mælkechokolade, der er blevet testet over flere omgange, og på forskellige måder i LAKRIDS LOVERS. Vi har tilføjet forfriskende pebermynte, som perfekt afbalancerer og giver modspil noterne i mælkechokoladen og det søde lakridscenter. FROZEN er pyntet med en sprød hvid sukkerskal med et frozen-lignende ydre, der minder om knasende nyfalden sne.”

Foruden det nye medlem i familien, kan man også finde ikoniske gengangere fra tidligere år: CHRISTMAS - BUTTER COOKIE, CLASSIC - SALTY CARAMEL,  GOLDEN - RASPBERRY.

Du kan købe hele udvalget hos Lakrids by Bülow.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE