Mandekogebogen

Nye nordiske falafler på vej til køledisken lavet på gule ærter

Kikærter er skiftet ud med danske ærter.

Planteslagterne er på trapperne med et nyt produkt i køledisken, som ændrer gamet i forhold til, hvordan man tænker, en falafel er lavet.

Falafler er normalt noget, man laver på udblødte eller kogte kikærter, men dette produkt laver falaflerne fra økologiske danske, gule ærter fra Lolland. 

Navnet på det nye produkt er Crispy Falafel. 

Det er et produkt, som skal gøre falafler lettere tilgængelige i vores hverdag i en klimavenlig udgave med lokale råvarer og ingredienser. 

En smagfuld, sprød og krydret falafel på gule ærter med persille, spidskommen og koriander - uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. 

Sådan opvarmer du dem:

Forvarm ovnen til 175 grader - giv dem 15 minutter (direkte fra frost), indtil der er gyldne og sprøde. 

Crispy Falafel kommer i handlen fra uge 49 til en pris på 29,95 kroner for 250 g. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce