Mandekogebogen

Ooni lancerer nyt digitalt infrarødt termometer til at oppe dit pizza-game

Præcise temperaturer til perfekte pizzaer.

Ooni Pizza Ovens, en førende producent af pizzaovne, har netop lanceret deres seneste innovation – et avanceret digitalt infrarødt termometer, der løser en af de største udfordringer ved at bage den perfekte pizza.

Den optimale temperatur på 450-500 grader er afgørende for at opnå den sprøde og velsmagende afbagning, men hvordan ved man, hvornår pizzaovnen er tilstrækkeligt varm?

Med det nye Ooni Digital Infrared Thermometer er gætteriet fjernet. Det innovative termometer er designet specielt til at måle overfladetemperaturen på pizzastenen. Ved hjælp af en infrarød lysstråle, der rettes mod pizzastenen i ovnen, kan temperaturen præcist aflæses.

Termometeret er udstyret med en baggrundsbelyst farveskærm, der viser den aktuelle temperatur i realtid. Det kan måle temperaturen for et specifikt punkt eller et større område. Hvis man vælger at scanne et område, giver termometeret en hurtig oversigt over minimums- og maksimumstemperaturerne samt den gennemsnitlige temperatur på overfladerne. Det digitale infrarøde termometer er oprindeligt designet til at bruges med en cordierite pizzasten, men det kan justeres til at måle temperaturer på stål eller andre materialer og overflader, hvilket sikrer præcise målinger.

Skal du oppe dit pizzagame? Tjek termometeret ud lige her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce