Opdag ny-irsk madlavning i Michelin-kokken JP McMahons nye kogebog
En hyldest til Irland og øens unikke gastronomi.
I dag er St. Patricks Day og i optakten til den irske folkefest har den irske Michelin-kok JP McMahon lanceret sin nye kogebog om det irske køkken:
An Alphabet of Aniar: Notes for a New Irish Cuisine.
Det er et kulturelt opslagsværk, som hylder gastronomien fra den grønne ø og inviterer dig med i kogegryderne på irsk kogekunst.
Det er fordybelse i naturens skattekammer med afsæt i den irske vestkyst og McMahons talentfulde evner i køkkenet på både den danske madscene såvel som i hans restaurant i Galway.
Bogen er et alfabetisk opslagsværk, som dykker ned i gastronomien i mere end bare simple opskrifter - råvare-nørderi, fordybelse i naturen og madkærlighed gennemsyrer bogen fra top til tå.
Den fik bog-premiere d. 15. marts og kan fås lige nu som en god inspirationskilde til et anderledes Påskebord?
Tjek den ud herunder:
An Alphabet of Aniar: Notes for a New Irish Cuisine
Format: Paperback
Pris: 316 kroner (inkl. fragt)