Overnight oats
Forbered morgenmaden dagen før!
Morgenmaden kan godt være lidt af et ræs i hverdagen, hvor man skovler sine havregryn ind sammen med brandvarm kaffe for at nå ud af døren i tide.
Men du kan være i god tid med morgenmaden - du kan lave overnight oats!
Og hvis du endnu ikke har prøvet det populære koncept, som eksploderede på internettet for et par år tilbage - så er det på tide!
Du kan freestyle som du vil - herunder får du grundopskriften.
Overnight oats
Nem morgenmad!
2 portioner
0 minutter
Forberedelse: 0 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ca. 450 kcal pr. portion
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ingredienser
- 100 gram havregryn
- 3 dl valgfri væske (kokosmælk, mælk, rismælk, soyamælk, etc.)
- 2 tsk honning, el. sirup
- ½ tsk krydderi (eksempelvis vanilje, kardemomme eller kanel)
- 1 dl bær (friske eller frosne)
Fremgangsmåde
- Bland havregryn og krydderier sammen, hvorefter du tilfører væsken og honning.
- Lad det stå i køleskabet i en lukket beholder natten over, hvor grynene bliver 'forvandlet' til grød og er klar til din morgenmad.
- Top af med friske bær og nødder.
- Tip: Du kan tilføje forskellige typer frø - eksempelvis chiafrø, de skal blot tilsættes i grøden inden opbevaring!