Pesto på friske ærter
Frisk take på den tunge pesto.
Den klassiske opskrift på pesto er oftest forbundet med friske blade basilikum, men man kan variere smagen til de lidt mere friske toner ved at erstatte dem med friske ærter i sæson!
Det giver en anderledes friskhed, som klæder den til både sommerlige spaghetti-retter såvel som en lækker, hjemmelavet burrito.
Se med herunder:
Pesto med friske ærter
Sæsonvenlig version!
2 portioner
5 minutter
Forberedelse: 0 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 5 minutter
Ca. 800 kcal pr. portion
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 5 minutter
Ingredienser
- 200 gram friske ærter, bælgede
- 1 fed hvidløg
- 70 gram pinjekerner eller mandler
- 70 gram parmesanost, revet
- ½ dl olivenolie
Fremgangsmåde
- Hæld alle ingredienserne i en blender og blend det glat ved at tilføre olivenolie løbende.
- Smagen kan justeres mere kraftig i smagen med salt og peber, eller mildere ved at få lidt flere ærter i blandingen. Sæt på køl og brug til alt fra tortillas til at røre i din pasta!