Mandekogebogen

Planteslagterne har lanceret svampe-frikadeller

Vegetarisk og masser af umami.

Der er i stigende grad efterspørgsel på spændende, kødfri alternativer i hverdagen - og heldigvis er branchen begyndt at bevæge sig væk fra kemisk sammensatte produkter med kød-efterligninger.

En af de virksomheder, der gør det rigtig godt, er Planteslagterne - og de er netop på banen med et nyt produkt i sortimentet.

Svampe-dellen.

Og kender man lidt til svampens egenskaber, så ved man godt, at det er et af de bedste bud til at ramme en umami eller kødsmag, som grænser op til køduniverset.

Selve svampe-frikadellerne kan både bruges som snacks, sandwich-fyld og til aftensmadsbordet. 

Selve svampe-dellen er en kombination af østershatte og markchampignon som hovedelementer - mens kikærter, gulerødder, persille og spidskommen binder det hele sammen.

Produktet lanceres her i februar i en række udvalgte dagligvarebutikker og på Nemlig.com i 2-pak til 20 kroner og 4-pak til 35 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce