Mandekogebogen

Planteslagterne vinder pris for årets nye vegetariske produkt: Svampebøffen

Svampebøffen vandt med over 20 procent af stemmerne.

Når det kommer til evnen til at udvikle planteprodukter til det danske folk, så har Planteslagterne leveret varen på utallige produkter.

Og dette blev for nyligt hædret til en prisuddeling lavet for DVF, Dansk Vegetarisk Forbund. Her blev personer, køkkener og produkter hyldet  for smag, innovation og idérighed. 

Planteslagterne blev hædret for deres nyere produkt, Svampebøffen. Her blev de hyldet for 'årets nye plantebaserede produkt'. 

Det er den vegetariske pendant til en oksebøf i en klassisk burger, hvor man efterstræber at opnå en umami-smag, som man i mange år har været vidende om på svampefronten i blandt andet det asiatiske køkken. 

Svampebøffen er økologisk hele vejen igennem og fri for tilsætningstoffer og konsveringsmidler. Her i en kombination af smagfulde svampe, hvidløg og timian. 

De tre drenge Emil, Emil og Henrik fra Planteslagterne er i fuld gang med at udvikle videre på deres produkter og deres mission er at gøre det nemmere at finde vegetariske alternativer, som både er smagfuld og en måde at få grønnere råvarer i hverdagskøkkenet uden for meget tid og besvær. 

Du kan læse mere om Svampebøffen her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE