Mandekogebogen

Rigtigmad åbner danskernes øjne for kvalitetsråvarer med gennemsigtighed og den gode historie

Kærlighed til rigtig mad.

Er du typen, som kan bruge timevis i køkkenet for at bygge en ret op fra bunden og finder kærlighed i at bygge måltider op uden smutveje?

Så får du lige i første omgang et kæmpe highfive fra mig.

Vi lever i en moderne tid, hvor den daglige rutine og de stressede hverdagsøjeblikke for mange har sat en stopper for kærligheden til mad lavet fra bunden - men med lidt grundforståelse for madlavning og gode råvarer i huset, så kan man opnå stor velsmag og nemme måltider uden komplicerede ingredienslister.

Man skal ikke undervurdere den nærmest terapeutiske oplevelse, du kan have med at stå i blandt kogende gryder og sydende pander.

Det handler bare om at finde tiden til det - eller endnu bedre? Finde råvarer, som kræver kort tilberedning og få yderligere ingredienser.

Her kommer en virksomhed som Rigtigmad.dk i spil.

Rigtigmad.dk er et online madmarked, hvor de bedste råvarer er tilgængelige med leveringer flere gange om ugen. Men det er ikke bare hvilket som helst madmarked, vi snakker om - det er et udvalg af råvarer, som er nøje udvalgt, nøje ‘prøvesmagt’ og desuden nøje velovervejet i forhold til, at dyrevelfærd hænger sammen med velsmag.

ANNONCE
Rigtigmad.dk - Rigtigmad åbner danskernes øjne for kvalitetsråvarer med gennemsigtighed og den gode historie Rigtigmad.dk

Det er et madmarked, hvor alt er økologisk (eller bedre) og fokusset er baseret på, at der ingen smutveje er til det gode måltid - her bliver alt lavet fra bunden og kærligheden til det gode håndværk sætter dybe spor i råvareudvalget.

Med den ikoniske Thomas Rode i ryggen, byder madmarkedet på produkter, som er kvalitetstjekket af en tidligere Michelin-kok og så medfølger der desuden en guide på hjemmesiden, hvordan du skal bruge netop den enkelte råvare i dit køkken.

Rigtigmad.dk har efterhånden fået danskerne til at åbne øjnene op for, hvad der er ‘Rigtig Mad’, og hvad der ikke er.

Og madmarkedet giver desuden rig mulighed for at købe løs af forskellige former for kød uden at have skrupler omkring dyrevelfærd eller lignende - dyrevelfærd er i højsædet og mantraet bygger på, at vi skal spise vores kød med god samvittighed.

En af de mest mundvandsfremkaldende (og decideret vanedannende!) aspekter af Rigtigmad.dk er selvfølgelig - sortfodsgrisen.

Hvor man i Danmark i ‘gamle dage’, måtte nøjes med skiver af tørret sortfodsgris som tapas og lignende, så får du her ferske udskæringer med fedtmarmoreringer, der får fuglene til at synge!

Eksempelvis udskæringen ‘Pluma’, som ikke er at finde i nogen brugbar udskæring på danske grise - det viser blot, at disse sortfodsgrise, foruden 2 hektarer friland PER GRIS, med deres diæt på agern og græs får en fedtfordeling, som åbner op for helt nye muligheder på kødfronten.

Madmarkedet har udvidet gevaldigt det seneste stykke tid - mens du kan få diverse udskæringer og råvarer fra okse, kylling, lam, vildt, fisk og andet godt, så er der nu også mulighed for tørvarer, juicer, fiskekonserves, kolonial og grøntsager.

Og hvad gør så Rigtigmad.dk speciel?

Foruden udskæringer, du ikke finder mange andre steder - og desuden ferske kyllingevinger til hotwings, som kan være svære at opdrive! - så bygger hele virksomheden på gennemsigtighed.

Der er ingen skjulte E-numre, ingen unødvendige tilsætninger eller andre fabriksorienterede og ofte unødvendige ingredienser.

En grillpølse er en grillpølse!

Og alle produkterne fås til sublime priser, hvor du får smæk for skillingen på smagen, teksturen og kvalitet.

Her betaler du ikke blot for et produkt - du betaler for den gode råvare, den gode smag og den gode historie. De værner om den gode historie og gør en dyd ud af at beskrive, hvad det egentlig er for et produkt, du får i hænderne - du får historien om, hvad der eksempelvis er sket med en økologisk gris fra Anitas familiegård til den ender på din grill.

Rigtigmad.dk er alt i alt et gastronomisk univers af muligheder på den virtuelle front, hvor du fra hjemmet kan gøre dine indkøb i trygge rammer og desuden fylde kurven med flere ugers lækre råvarer.

Du kan fordybe dig i klassiske såvel som nye, spændende udskæringer, fylde fryseren med grønt til dine smoothies eller din wokret og desuden udforske mulighederne i at smage kvalitet helt ud i fingerspidserne.

ANNONCE
Rigtigmad.dk

Tjek udvalget ud lige her på Rigtigmad.dk

Rigtigmad.dk - Rigtigmad åbner danskernes øjne for kvalitetsråvarer med gennemsigtighed og den gode historie Rigtigmad.dk
Del

Seneste nyt