Sådan laver du tatar
Klassisk tatar!
En hjemmerørt tatar er rendyrket guf - men måske er du lidt nervøs for at gå i gang med det. Du ved, råt kød og 'behandler jeg nu råvarerne korrekt?', og alt det.
Men det er faktisk ganske simpelt - og hvis du ikke selv vil hakke dit kød, så kan du altid få din lokale slagter til at hakke en frisk portion til dig.
Herunder får du den klassiske tataropskrift:
Hjemmerørt tatar
Krydret og lækkert.
4 portioner
10 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ca. 250 kcal pr. portion
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ingredienser
- 500 gram okseinderlår, friskhakket
- 2 spsk. løg, finthakket
- 2 spsk. kapers
- 1 tsk worchestershiresauce
- 1½ spsk. dijon-sennep
- ½ tsk fransk æblecidereddike
- 4 stk æggeblomme
- 1 tsk revet peberrod, kan undlades
Fremgangsmåde
- Hak kapers fint og bland i farsen sammen med finthakket løg.
- Tilsæt worchestershiresauce, dijon og eddike - smag til.
- Form dem til passende bøffer og læg en rå æggeblomme på toppen.