Mandekogebogen

Sæby Fiske-industri har givet makrelguf den makeover, du ikke vidste, du manglede

Slut med 50/50 mayo og tomatfisk.

Den klassiske makrelguf har i mange år været en klassiker i frokostkøkkenet og på de 'velduftende' madpakker i skolen.

Og mens makrel i tomat har været uændret i mange år enten som en klassisk tomatsauce med fisk eller druknet i et stort lag mayo, så har Sæby Fiske-industri valgt at give den en makeover.

Og det fungerer skide godt.

 Som supplement til klassikeren har de lanceret to helt nye makrel-mix, som er spækket med forskellige smage.

Den Blå - makrel i tomat med oliven

Den Grønne - makrel i tomat med syltet peberfrugt og agurk. 

Det er de små detaljer, som gør hele forskellen - og efter at have fået et par heldige smagsprøver dumpet ind i brevsprækken på kontoret, så må vi erkende, at det fungerer.

Det er ikke opfindelsen af den dybe tallerken, hvilket tydeligt heller ikke er formålet - men det pifter virkelig op på smagen, konsistensen og smagsoplevelsen med et par små lækre opgraderinger. 

Og så kan de endda bruges til forskellige formål og måltider - de har endda lanceret en række opskrifter, som kan bruges til formålet!

Eksempelvis en italian-style frokostsalat med makrel i tomat (den blå) toppet med marinerede tomater, basilikum, soltørret tomater, parmesanflager og rucola.

Varianterne findes hos  nemlig.com, Bilka og i udvalgte Føtex-butikker.

Læs mere om de nye varianter her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt