Mandekogebogen

Slovenske Michelin-kok Ana Ros kommer til Danmark for en unik gastronomisk oplevelse

Restaurant Terra får fornemt besøg i december!

Til december kommer der noget af en legende i køkkenbranchen på besøg i Danmark - hun er blevet kåret til verdens bedste kvindelige kok og arbejder som køkkenchef på Hisa Franko (2 Michelin-stjerner), en restaurant som er landet på en 21. plads over Worlds 50 Best-listen over årets vigtigste restauranter.

Det er naturligvis slovenske Ana Ros, som kommer til Danmark som gæstekok i en særlig restaurantoplevelse. Du har måske spottet hende i Chef's Table på Netflix.

Hun springer ind i det i forvejen bragende dygtige køkken hos Restaurant Terra, hvor hun sammen med Valerio Serino vil tilberede en unik 10-retters menu til en gruppe heldige gæster.

Selve fokusset for menuen er at hylde elementerne jord, vind og hav - en fortolkning og naturens elementer på en tallerken.

Det bliver mit første besøg i et dansk køkken og jeg glæder mig til at udforske det danske vinterlandskab og arbejde med jeres bedste råvarer sammen med Valerio”, siger Ana Ros.

Retterne vil blive fordelt 50/50 mellem de to kokke, og derfra er der fri leg.

”Ana’s aftryk på gastronomien internationalt er enormt, og vi er stolte af at byde hende velkommen indenfor hos os. Vi er begge selvlærte og dybt besjælede af en stor respekt for Moder Jord. Vi taler samme sprog, både gastronomisk og menneskeligt”, siger Valerio Serino fra Restaurant Terra. 

Er du klar på en aften, du sent vil glemme på den gastronomiske front? Så kan du booke bord lige her: Hisa Franko X Tèrra.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce