Sticks'n'Sushi løftet sløret for udvidet menukort med nye grønne retter
Blandt andet friterede danske østershatte med soya-panko og flammegrillet aubergine-nigiri!
Restaurantkæden Stick'n'Sushi slår et slag for den grønne udvikling på deres menukort - de har nemlig for første gang i 2 år nu udviklet en ny menu til deres sortiment.
På tværs af de 25 forskellige restauranter i Danmark, England og Tyskland er der nu kommet et grønnere udvalg blandt de ikoniske klassikere.
”Vores gæster kender vores menu og har nogle helt klare forventninger til smag, råvarer og præsentation. Derfor er der heller ikke tale om en revolution, men nærmere en nænsom udvikling, som følger gæsternes ønsker og vores lyst til at eksperimentere i det dansk-japanske køkken,” siger Andreas Karlsson, administrerende direktør i Sticks’n’Sushi.
På menuen finder man nu nye retter som røget rødbedetatar, friterede danske østershatte med soya-panko og flammegrillet aubergine-nigiri med fermenteret grøn chili og yuzu.
Du kan læse mere om menukortet her.