Mandekogebogen

Tyrstrup Kro løber med folkets stemme: Bedste Restaurantoplevelse 2020

Den sydjyske gastroperle i Christiansfeld.

Hvert år til Small Danish Hotels’ generalforsamling bliver der uddelt priser til diverse restauranter og hoteller rundt omkring i verden, som der har udmærket sig på forskellige punkter i årets løb.

Priserne findes i syv kategorier, men det er hverken Small Danish Hotels eller andre branchefolk, der beslutter, hvem de fornemme titler går til. Vinderne udnævnes nemlig på baggrund af gæstevurderinger fra kroer, hoteller, slotte og herregårde.

Og i år blev fordelingen som følger:

  • Bedste restaurantoplevelse: Tyrstrup Kro
  • Bedste værelsesoplevelse: Tambohus Kro & Badehotel
  • Årets højdespringer: Kompas Hotel Aalborg
  • Årets leisure hotel: Agerskov Kro og Hotel
  • Bedste morgenmadsoplevelse: Purhus Kro
  • Bedste ankomst/modtagelse: Purhus Kro
  • Årets business hotel: Afsløres midt-juni

I køkkenet på Tyrstrup Kro er tilberedning af alverdens smagfulde retter nærmest en højtidelighed. Komfuret er alteret, og her tryller ikke mindre end fire kokke og otte kokkeelever velsmagende retter frem. 

Det er kromand, Torben Schulz, som er manden bag den succesfulde Tyrstrup Kro. Kroen lægger ikke blot værelser til massevis af gæster, som nyder nogle afslappende dage med forkælelse til maven, men er også et yndet centrum for egnens selskaber og fester. Torben står selv i køkkenet, når han ikke lige er ude i verden som dommer i internationale kokkekonkurrencer og verdensmesterskaber som blandt andet Bocuse D'or, eller når han spiser sig igennem Europa for at hente inspiration med hjem til kroen.

”Vi ser egentlig os selv lidt som tro madekvilibrister. Når man arbejder ved vores højrøde komfur med guldkanter, så får man lyst til at sprælle lidt og jonglere med råvarerne. Vi søger altid at udfordre det traditionelle, og teamet bag gryderne fodrer hinanden med inspiration til, hvordan vi kan udvikle vores madkoncept til nye højder med stor respekt for det gode håndværk, der ender på tallerknerne. Det er vi så stolte og glade over, at folk bemærker og ligefrem belønner os for”, siger Torben Schulz.

Hvis du skulle have lyst til at prøve oplevelsen hos Tyrstrup Kro på egen hånd - så tjek deres forskellige former for gourmetophold ud lige her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt