Tyvstart på foråret med en ny bog, der hylder den underskønne rabarber
Koustrup & co. er på banen med ny havebog/kogebog.
Rabarber har i utallige år været en fast spise i det danske køkken - en utrolig drøj og simpel plante til haven, som forår efter forår dukker op med deres rødlige stænger, der kan bruges i både det salte og søde køkken.
De gode folk hos Koustrup og Co. har nu lanceret en dedikeret bog til rabarber, som går i dybden med dennes historie, dyrkning og anvendelse.
En skøn lille kærlighedshistorie til afgrøden, som kan daterer vores første 'møde' med rabarber tilbage i 1930. Den gang blev den udelukkende brugt medicinalt med en historik, der går flere tusinde år tilbage i tiden.
Men i 1930'erne begynder man at bringe den ind i køkkenet, hvor det syrlige indspark fandt sin plads som modspil i det søde køkken. Bogen dykker ned i historien, dyrkningsguides og 28 opskrifter med rabarber.
Den nye bog er fornemt illustreret og designet af samme kunstnere, som vi så med deres skønne chili-bog.
Bogen bliver solgt hos Koustrup og co. for 99 kroner.