Mandekogebogen

Umut Sakarya afslører hemmeligheden bag de perfekte sprøde svær

Ny Youtube-kanal giver dig guldkornene!

Den ukronede flæskekonge Umut Sakarya har startet sin egen Youtube-kanal, hvor man løbende kan få tips og tricks til at blive dygtig til det danske køkken - alt fra brun sovs til flæskesteg!

Og timingen op til jul er helt perfekt til at afsløre, hvordan man får de perfekte svær på sin flæskesteg.

Læs også: De Danske Kokke: Interview med Umut Sakarya

Hvis du lige går og mangler lidt ekstra tricks til at få julebordets mange grissebasser med sprød paryk til at sidde lige i skabet - så kig med i videoen herunder.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt