Mandekogebogen

Vilde Naturhaver: Ny havebog hylder naturens ægte skønhed

Vilde haver med mange formål!

Som haveejer står man altid lidt med et dilemma - hvor meget skal man 'justere' på naturen, når man vil have en frodig, flot og dyrevenlig have?

Hvis du spørger Jens Thejsen, så skal der noget mere ægte, vild natur ind i de danske haver - og det slår han et slag for i sin nye havebog, Vilde naturhaver.

Her dykker han ned i mulighederne for at skabe en have med et utæmmet udtryk, som indrammer havens naturlige æstetik på en række forskellige måder.

Alt behøver ikke være så kantet, snorlige eller måske tænkt i kasser - nogle ting skal bare have lov til at vokse vildt og voldsomt.

For ham handler det om at være åben over for det uforudsigelige og lade naturen gå sin gang - så sker der ting og sager. 

Bogen giver dig et indblik i, hvilke planter og typer, der egner sig til vilde haver i forskellige former for terroir - hvad enten vi snakker en landejendom eller et sommerhus ved stranden. 

Det er rendyrket skønherlig nørderi i jordtyper, dyrevelfærd og muligheden for at gøre haven til mere end bare en fryd for øjet - der er også rig mulighed for at gøre dyrelivet mere aktivt med et nøje sammenstrikket system af vild flora og fauna.

Hvis det lyder som noget for dig, så kan du købe bogen hos Koustrup og Co

ANNONCE
Vilde naturhaver

Type: Indbundet

Sideantal: 224

Pris: 288 kroner

Del

Seneste nyt

Annonce