Mandekogebogen

Vind en rejse for 2 til kulinariske Antwerpen og Gent i Belgien

En rejse for to til chokolade- og øllets land?

Jeg er næsten lige hjemvendt fra Belgien, hvor jeg fik mig en på opleveren i forhold til den kulinariske scene i Flandern - der er chokolade, øl, tunge lokale retter og ikke mindst en masse 'køkkenrebeller', som eksperimenterer med en mellemting mellem bedstemors køkken og moderne finedining.

Og nu har jeg fået muligheden for at udlodde en rejse for to Belgien!

Så kan du selv skræddersy din rejse til at være med fokus på enten mad, arkitektur, eller bare afslapning i de skønne byer Antwerpen og Gent.

Lyder det noget for dig?

Så kig med herunder:

ANNONCE
Vind en rejse for 2 til kulinariske Antwerpen og Gent i Belgien

1. præmie

- 2x overnatninger på 4-stjernet hotel i Antwerpen eller Gent. Valg af hotel afhænger af tilgængelighed på afrejsedatoen. 

- 2x Hi Belgium Pass (læs beskrivelsen længere nede)

Hi Belgium Pass er en tur-retur-billet til Brussels, ubegrænset togbilletter og aktivitetsvouchers til byerne.

Eksempelvis følgende seværdigheder:

Antwerp: Our Lady’s Cathedral, Snijders Rockox House, Brewery ‘De Koninck’- Antwerp’s city brewery

Ghent: Castle of the Counts, Belfry, Museum of Fine Arts, Saint Bavo’s Cathedral

Brussels: Royal Museums of Fine Arts of Belgium (collection Old Masters & Fin de Siècle), Beyond Bruegel

Den eneste frist for rejsen er, at den skal være afholdt inden d. 30. marts. 2020.

ANNONCE
Vind en rejse for 2 til kulinariske Antwerpen og Gent i Belgien

Sådan tilmelder du dig:

Hop ind på @Mandekogebogen og smid en kommentar på konkurrence-opslaget om, hvem du vil tage med på turen.

Konkurrencen kører til og med d. 5. januar 2020. Vinderen vil blive kontaktet på Instagram.

Held og lykke!

Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt