All Inclusive Burger
Burger med det hele!
En god hjemmelavet burger kan kreeres på mange måder og det er i princippet kun fantasien, som sætter grænser.
Og det har Hatting forsøgt at lege lidt med i en ny kampagne for deres nye kollektion 'Simply Great Bread' - kollektionen byder bl.a. på nye hotdogbrød, briocheboller og de famøse potato buns.
Jeg er blevet udfordret til at lave en lille sjov kreation med den nye kollektion - og her faldt jeg hurtigt over de lækre, luftige brioche-burgerboller, som passer ret godt til masser af snask!
Og her faldt tanken hurtigt på en crazy burger, hvor man nyfortolker idéen om en burgermenu - som ofte består af en burger med fritter og/eller andre snacks.
Hvad nu hvis man kombinerede tilbehøret i SELVE burgeren?
Heraf blev en All Inclusive Burger født - en klassisk burger med oksebøf tilført en Pomme Pailles-bøf og en Chili Cheese Tops-bøf - jep, du hørte rigtigt.
Og det fungerer bare!
Fang opskriften herunder:
All Inclusive Burger
Snack-attack på burgerfronten!
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ingredienser
- 1 stk burgerboller (hatting brioche-style)
- 200 gram hakket oksekød
- 1 stk tomater
- 1 håndfuld salat
- ½ stk rødløg
- ½ dl dressing (cremefraichedressing, ketchup, sennep, barbecue-sauce, etc.)
Chili Cheese Tops Bøf
- 1 dl cheddar, revet
- 1 spsk. jalapenos, syltede
- 3 spsk. hvedemel, til panering
- 1 stk æg, til panering
- 1 dl panko-rasp
Pommes Pailles-bøf
- 2 stk kartofler
Fremgangsmåde
- Start med at have alt det grønne klar til servering - skyl, snit og stil til side.
- Hak dine jalapenos og mos dem sammen med osten - form det med hænderne til en bøf. Vend den først i hvedemel efterfulgt af æg og til sidst rasp. Læg til side.
- Skræl kartoflerne - riv det ene på det grove jern og det andet på det fine jern. Mos det sammen og hæld det i en skål med vand og lad det trække lidt stivelse ud.
- Varm en pande op med en god sjat solsikkeolie, der dukker pandens bund, til høj varme - steg chili cheese tops-bøffen sprød og gylden på begge sider. Læg til side. Læg en bagering eller kagering i panden (det hjælper på at holde på formen til kartoffelbøffen, men ikke livsnødvendigt) - fordel afdryppede og sammenpressede kartoffelstrimler ned i ringen og steg den gylden på begge sider i 2-3 minutter. Drys med salt.
- Steg til sidst bøffen efter dine præferencer og smid eventuelt en skive cheddar på toppen det sidste minut. Saml burgeren med dressing, salat, bøf, chili cheese tops bøf og kartoffel-bøf.