Mandekogebogen

All Inclusive Burger

Burger med det hele!

En god hjemmelavet burger kan kreeres på mange måder og det er i princippet kun fantasien, som sætter grænser.

Og det har Hatting forsøgt at lege lidt med i en ny kampagne for deres nye kollektion 'Simply Great Bread' - kollektionen byder bl.a. på nye hotdogbrød, briocheboller og de famøse potato buns. 

Jeg er blevet udfordret til at lave en lille sjov kreation med den nye kollektion - og her faldt jeg hurtigt over de lækre, luftige brioche-burgerboller, som passer ret godt til masser af snask!

Og her faldt tanken hurtigt på en crazy burger, hvor man nyfortolker idéen om en burgermenu - som ofte består af en burger med fritter og/eller andre snacks.

Hvad nu hvis man kombinerede tilbehøret i SELVE burgeren?

Heraf blev en All Inclusive Burger født - en klassisk burger med oksebøf tilført en Pomme Pailles-bøf og en Chili Cheese Tops-bøf - jep, du hørte rigtigt.

Og det fungerer bare!

Fang opskriften herunder: 

ANNONCE
Udskriv opskriften

All Inclusive Burger

Snack-attack på burgerfronten!

1 portion 30 minutter
Forberedelse: 20 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ca. 1100 kcal pr. portion

Ingredienser

Burger, grønt og dressing
  • 1 stk burgerboller (hatting brioche-style)
  • 200 gram hakket oksekød
  • 1 stk tomater
  • 1 håndfuld salat
  • ½ stk rødløg
  • ½ dl dressing (cremefraichedressing, ketchup, sennep, barbecue-sauce, etc.)

Chili Cheese Tops Bøf
  • 1 dl cheddar, revet
  • 1 spsk. jalapenos, syltede
  • 3 spsk. hvedemel, til panering
  • 1 stk æg, til panering
  • 1 dl panko-rasp

Pommes Pailles-bøf
  • 2 stk kartofler

Fremgangsmåde

  1. Start med at have alt det grønne klar til servering - skyl, snit og stil til side.
  2. Hak dine jalapenos og mos dem sammen med osten - form det med hænderne til en bøf. Vend den først i hvedemel efterfulgt af æg og til sidst rasp. Læg til side.
  3. Skræl kartoflerne - riv det ene på det grove jern og det andet på det fine jern. Mos det sammen og hæld det i en skål med vand og lad det trække lidt stivelse ud.
  4. Varm en pande op med en god sjat solsikkeolie, der dukker pandens bund, til høj varme - steg chili cheese tops-bøffen sprød og gylden på begge sider. Læg til side. Læg en bagering eller kagering i panden (det hjælper på at holde på formen til kartoffelbøffen, men ikke livsnødvendigt) - fordel afdryppede og sammenpressede kartoffelstrimler ned i ringen og steg den gylden på begge sider i 2-3 minutter. Drys med salt.
  5. Steg til sidst bøffen efter dine præferencer og smid eventuelt en skive cheddar på toppen det sidste minut. Saml burgeren med dressing, salat, bøf, chili cheese tops bøf og kartoffel-bøf.
Del

Seneste nyt

Annonce