Mandekogebogen

Blend, ælt dej og lav smoothies til farten med ny foodprocessor fra Kenwood

MultiPro One Touch: Foodprocessoren til en ny generation

Foodprocessoren er efterhånden en gammel slager i feltet af køkkenmaskiner - vi har i hvert fald været hyperopmærksomme på apparatet, fra før vi kunne cykle, med fru Sands evige juleønske i en efterhånden veltraven TV-julekalender med Danglish-talende nisser (Vi taler The Julekalender).

Men foodprocessoren, har ligesom andre køkkenapparater gennemgået en pæn forvandling i løbet af de seneste år, og mens foodprocessoren her endnu ikke har fået internet forbindelse og en kunstig robot der laver alt arbejdet for dig, er der alligvel en del arbejdsgange der bliver forenklet, når vi kigger nærmere på den nye Kenwood Multipro OneTouch - som er en foodprocessor, and then some. 

MultiPro OneTouch er i essensen en alt-i-en blender, der takket være dedikerede værktøjer til blendning, smoothies og foodprocessor-arbejdet, er en relativt allround køkkenassistent. 

Den har indbygget digital vægt, hukommelse, EverSharp-knivblade og en masse lækkert udstyr. 

ANNONCE
Kenwood MultiPro - Blend, ælt dej og lav smoothies til farten med ny foodprocessor fra Kenwood Kenwood MultiPro

Det der gør den særligt let at bruge, er de seks forudindstillede knapper, der hjælper dig med at blande, purére, ælte, blende og knuse dig vej til lækkert velæltet brød, en iskold smoothie og din helt egen pesto med alt det gode fra køkkenhaven - eller altankassen. 

Maskinen - i den rigtige udstyrspakke, har også en ekstra lille "personlig blender", som har en perfekt størrelse til en blended smoothie, som du lynhurtigt kan klikke et låg på og tage med dig på farten mod en travl arbejdsdag - og det er da smart. 

Kenwood MultiPro OneTouch er tilgængelig i to forskellige pakker:

Kenwood MultiPro OneTouch FDM73.480SS (foodprocessor og blender). Pris fra kr. 1.500.
Kenwood MultiPro OneTouch FDM73.850SS (foodprocessor, blender og personlig blender). Pris fra kr. 1.630.

MultiPro One Touch findes tilgængelig i udvalgte butikker samt i Kenwoods egen webshop.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce