Mandekogebogen

Claus Dalby laver grøn opfølger på sin populære kogebog

Plantemad fra det grønne køkken.

I starten af 2019 kom Claus Dalby på markedet med sin første kogebog, Slank: Plantemad fra mit grønne køkken, som imponerede madglade kogebogselskere såvel som folk, der ønskede at ændre deres livsstil til sundere alternativer. 

Og hvis du vil læse lidt mere om netop denne bog, så kig med her

Nu er han tilbage med en ny kogebog - hvor den første tog afsæt i, hvordan han tabte 40 kilo gennem sin planteinspirerede kost, så er denne fokuseret på at holde den gode stime med sundhed længere end bare 'en kur'.

Den nye bog, Hold Vægten, griber om det faktum, at det er svært at tabe sig, men ofte endnu sværere at holde vægten nede igen. 

Og det er en tankegang, som gennemsyrer rigtig, rigtig mange af mine valg, mine kostidealer og tankegang omkring maden i hverdagen - alt med måde. 

Og det har Dalby inkorporeret i måden, hvorpå kogebogen handler om,  at der ikke skulle være tale om en diæt eller en kur. Hemmeligheden er ganske enkel – det handler om en livsstilsændring.

Og hvilken bedre måde at få det til at ske end ved at tilbyde en kogebog med nemme, overskuelige og velsmagende retter på simple præmisser og gode råvarer?

Den nye bog byder på 100-vis af nye opskrifter og kogebogen er landet i butikkerne fra november 2019.

Den koster 299,95 kroner.

Læs mere om kogebogen lige her.

ANNONCE
Claus Dalby laver grøn opfølger på sin populære kogebog
Del

Seneste nyt