Mandekogebogen

Faxe Kondi har lanceret nye Pro-sportsdrikke til den optimale væskebalance

Udviklet til at hjælpe i sportslige aktiviteter.

Royal Unibrew har netop lanceret en serie af isotoniske sportsdrikke under navnet Faxe Kondi Pro.

Produkterne er skræddersyet til at forbedre din sportspræstation og opretholde din væskebalance på en optimal måde. Faxe Kondi Pro er isotonisk, hvilket betyder, at den har en nøje afstemt sammensætning af elektrolytter og kulhydrater, der matcher koncentrationen af opløste stoffer i kroppens blodplasma. Dette inkluderer vigtige elektrolytter som natrium, kalium, klorid og calcium, som er afgørende for at genoprette væskebalancen i kroppen under træning og fysisk aktivitet.

Derudover er Faxe Kondi Pro beriget med vitaminer, der yder ekstra støtte til din krop.

Serien er opdelt i tre varianter, alle på 0,5 liter, der hver især tilbyder forskellige fordele:

1. Faxe Kondi Pro Original: Rehydrate

Denne klassiske lemon-lime smag er forsynet med vitamin C og en isotonisk opløsning, der hjælper med at øge vandoptagelsen under træning. Vitamin C bidrager til et normalt energistofskifte og styrker immunsystemet.

2. Faxe Kondi Pro Ice: Performance

Med en forfriskende is-smag og beriget med vitamin B3, B6 og B12, tilbyder denne variant en ekstraordinær opløsning, der forbedrer vandoptagelsen under fysisk aktivitet. Vitamin B6/B12 hjælper med at mindske træthed og udmattelse.

3. Faxe Kondi Pro Fersken: Recharge

Denne ferskensmag er forsynet med vitamin B3 og B7 og en isotonisk opløsning, der understøtter vandoptagelsen under træning. Vitamin B3/B7 bidrager til et normalt energistofskifte og styrker nervesystemet.

Faxe Kondi Pro er tilgængelig på udvalgte fitnesscentre, sportshaller og online på Faxekondipro.dk fra uge 6. Fra uge 16 kan sportsdrikkene også findes i dagligvarehandlen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce