Mandekogebogen

Frokostøllen genvinder indpas hos danskerne: Her kan du få en alkoholfri frokostmenu i april

Alkoholfri øl til det gode måltid.

Her i starten af april har over 30 restauranter gået med i kampagnen om at bringe frokostøllen tilbage på bordet.

Og det har netop været humlen i det hele (pun intended) - frokostøllen er en elsket klassiker, men ikke så praktisk på grund af alkoholprocenten og en arbejdsdag.

Så derfor er Frokostfestival i april fokuseret på måltider med alkoholfri øl - fra Anarkist vel at mærke. 

I et samarbejde mellem Royal Unibrew og Madbillet kan man fra d. 7-16. april opleve forskellige frokostmenuer med alkoholfri øl. 

"Danskerne har fået smag for alkoholfri øl, og det er i særdeleshed i forbindelse med frokosten, som nydes ude, at vi ser et stort potentiale for øl uden procenter. Kategorien rummer et enormt vækstpotentiale, og med den stigende interesse fra forbrugerne er det oplagt for os at sætte alkoholfri øl i fokus til Frokostfesten. Med Frokostfesten ønsker vi at opmuntre danskerne til at mødes over en frokost og skåle i alkoholfri øl fra Anarkist, som understøtter den gode smagsoplevelse. Efterfølgende kan man vende tilbage til hverdagen uden alkohol i blodet.", fortæller Brand Manager for Anarkist hos Royal Unibrew.

Hver restaurant tilbyder en unik frokostmenu inklusiv en alkoholfri HAZY IPA 0,5% eller Mighty Mild 0,5% fra Royal Unibrews craft øl-serie Anarkist.

Se alle restauranterne lige her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce