Mandekogebogen

Kronenbourg 1664 Blanc trækker i nye klæder

1664 Blanc har fået et makeover

Carlsberg er efterhånden lykkedes ret godt med at placere Kronenbourg 1664 Blanc som en rigtig pæn og fashionabel øl. 

Den friske franske pilsner i den lille blå flaske har fået en pæn revival, og ses ofte i velklædte kredse, der blandt andet er godt hjulpet på vej af øllens tilstedeværelse under de københavnske modeuger. 

Nu har 1664 Blanc så selv fået et makeover. 

ANNONCE
Kronenbourg 1664 Blanc - Kronenbourg 1664 Blanc trækker i nye klæder Kronenbourg 1664 Blanc

Selvom den ikoniske blå flaske stadig er intakt, har øllens nye udseende fået et stilfuldt og opdateret præg. Den nye emballage er blevet designet til at fremhæve øllens franske arv, samtidig med at den giver en mere moderne og elegant fremtoning.

Det nye design er en mere sofistikeret version af det tidligere design og indeholder en mere minimalistisk farvepalet, hvor hvid og blå dominerer. Det nye 1664 Blanc-design har et mere opdateret og nutidigt look med en slankere flaske og et mere raffineret etiketdesign. Etiketten har en blå baggrund med hvide blomster, der er inspireret af øllens smag og aroma. De hvide blomster symboliserer den friske smag af citrusfrugter, mens den blå baggrund symboliserer den kolde og forfriskende smag.

Det nye design har allerede tiltrukket sig opmærksomhed fra både øldrikkere og modeinteresserede, der er tiltrukket af øllens image (og gode smag). 

Den ser ud til at have en blanc fremtid foran sig.

ANNONCE
Kronenbourg 1664 Blanc - Kronenbourg 1664 Blanc trækker i nye klæder Kronenbourg 1664 Blanc
Del

Seneste nyt

Annonce