Mandekogebogen

Guide til at holde firmaets årlige julefrokost: Prøv med restaurant i Hillerød

Vi går så småt den mørke tid i møde, og det kan være en rigtig god ide at være på forkant allerede nu med planlægninger af firmaets julefrokoster og eventuelle nytårsfester. Tag kollegaerne med ud på landet til idylliske omgivelser på restaurant Hillerød, og nyd lækker mad og hinandens selskab til denne års firmajulefrokost. 

Sådan planlægger du

Generelt er der mange ting at holde styr på, hvis du står for planlægningen af firmaets årlige julefrokost, og her er der nogle ting, du skal huske på for at sikre en vellykket begivenhed. 

Her er nogle tips: 

1. Planlæg i god tid: Start planlægningen af julefrokosten i god tid for at sikre, at du har tid til at arrangere alt, hvad der er nødvendigt. 

2. Vælg den rigtige dato og tidspunkt: Vælg en dato og et tidspunkt, der passer til de fleste medarbejdere. Undgå at planlægge julefrokosten på en travl arbejdsdag eller i ferieperioder. Meld også ud med en dato i god tid, så alle kan sætte en kryds i kalenderen hurtigst muligt. 

3. Lav en budgetplan: Fastlæg et budget for julefrokosten og sørg for at holde dig inden for det. Vær opmærksom på udgifter til mad, drikkevarer, underholdning og eventuelle dekorationer. 

4. Planlæg underholdning: Sørg for at have noget underholdning til julefrokosten. Det kan være musik, en DJ, et band eller endda et par aktiviteter eller konkurrencer for at skabe en festlig stemning. 

Skab god stemning med selskabslege 

Skab god stemning og sjove minder med gode selskabslege. Det kan for eksempel være quizzer om hinanden, så I tester jeres viden om hinanden og får mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende på tværs af afdelinger og ledelseslag. 

Sørg for at lave din research ordentligt. Internettet gemmer på mange ting, så vær opmærksom på, at ikke alle ønsker, at få deres gamle billeder eller tweets op på en powerpoint foran hele teamet. Generelt er det vigtigt, at være kildekritisk på nettet, og det er altid en god ide at opsøge viden om Googles algoritmer og konstant optimere jeres egen SEO i virksomheden. Se mere på søgemaskineoptimering pris, og se på hvilke muligheder, der vil passe til jer og jeres virksomhed. 

Det tekniske 

Sidst men bestemt ikke mindst er der alt det tekniske såsom pynt, atmosfære og transport. Skab en festlig atmosfære ved at dekorere festlokalet med julepynt og belysning. Det kan være juletræer, julelys, guirlander og juledekorationer. Sørg også for transport. Hvis julefrokosten ikke finder sted på firmaets kontor, skal du sørge for, at der er nem adgang til transport for medarbejderne. Overvej at arrangere busser til for eksempel Hillerød. 

Husk altid på sikkerheden. Sørg for, at der er tilstrækkelig med sikkerhed til stede under julefrokosten. Dette kan omfatte sikkerhedspersonale eller en ansvarlig person, der holder øje med eventuelle problemer. Vær opmærksom på eventuelle allergier eller kostrestriktioner. Spørg medarbejderne på forhånd om eventuelle allergier eller overfølsomhed, så du kan tilbyde passende mad og drikkevarer til alle. 

Husk, at det vigtigste er at skabe en festlig og hyggelig atmosfære, hvor medarbejderne kan nyde hinandens selskab og fejre julen sammen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce